Kategori Arkiv: Bryllup sitat

Vitser om blondiner møre og romsdal

vitser om blondiner møre og romsdal

Klassiske og morsomme blondine vitser om dumme blondiner - Gåter Blondine vitser : SMS Hvorfor kjører alle blondiner, bMW? Ene blondinen til den andre: Vis du kunne velge om du ville hatt ett års forbruk med. En blondine og en brunette kjører en kabriolet på motorveien. Brunetten vet at hun kjører for fort, og spør blondinen om hun kan se politi bak dem. Hva er deres beste vitser? Norges Dating Forum 09:16) - Norges Dating Forum Nedenfor finner du mange morsomme blondine vitser. Vi har samlet de beste vitsene om blondiner. Har du flere blondine vitser å dele med oss. To blondiner sto i heisen da den ene så en sædflekk på gulvet. Du kan enten oppgradere Opera eller velge en av de andre nettleserene under for å kunne fortsette bruke. Men fruen likte seg ikke i selskapet. Send oss e-post til med navn på biblioteket og fylket det ligger. Genre, humor, språk, bokmål, sider 105, utgave 1, finn boka på biblioteket AgderbibliotekeneAlstahaug folkebibliotekAlta folkebibliotekAndebu bibliotekAndøy folkebibliotekAremark folkebibliotekArendal bibliotekAsker bibliotekAskim bibliotekAskøy folkebibliotekAudnedal folkebibliotekAure folkebibliotekAurland folkebibliotekAurskog-Høland bibliotekAustrheim folkebibliotekAverøy folkebibliotekBallangen folkebibliotekBalsfjord folkebibliotekBamble bibliotekBardu folkebibliotekBeiarn folkebibliotekBergen Offentlige BibliotekBiblioteka i indre SunnfjordBibliotekbussene i AkershusBindal folkebibliotekBirkenes folkebibliotekBodø bibliotekBokn bibliotekBremanger folkebibliotekBrumunddal. Og som forrige så ble hun sugd inn i speilet. Han la lappen på hodeputen hennes. vitser om blondiner møre og romsdal

Videos

Missionary Work 2 19 year old Tightness.

Vitser om blondiner møre og romsdal - Verdens

Det var en gang en blondine og en brunette som var ute og kjørte lastebil. Da spurte blondine nummer en venninnen sin: Åssen stiller man den? Blondinen sveiver ned vinduet sitt, ser seg litt om, og etter hvert sier hun: Bare kjør du, det er ikke noe politi her. Bankarbeideren stusset på hvorfor i all verden hun hadde tatt opp lånet når hun tydeligvis ikke hadde brukt pengene en gang. Hun så på James og smilte mens hun sa: James, ta av kjolen min. Hun stoppet opp og ett lys datt ned i det blonde hodet hennes. Brunetten spør deretter om bilen har blålysene.

Vitser om blondiner møre og romsdal - morsomme historier

Så kom den sort-håra og sa: Jeg er bare så smart. Bankarbeideren humret godt da han låste inn bilen i bankens garasje. Vi venter på 1 til, for vi må være 18 for å komme inn. Pasienten: - Nei, doktor. Så sa blondinen: Jeg tenker, jeg tenker. Google Chrome, mozilla Firefox, safari, opera, internet Explorer.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Vitser om blondiner møre og romsdal"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *