Kategori Arkiv: Bryllup sitat

Oslo massasje billig norge

oslo massasje billig norge

thaimassasje før. Vi ligger sentralt til i Arbins gate 11, mindre enn 5 minutters gange fra Nationaltheatret stasjon, og har åpent alle dager fra 10:00 til 22:00. Beste massasjen Veldig imponert. Gavekort kan kun kjøpes i et massasjestudio. Store flotte vinduer som gjør at det føles ekte og velkomment. Rent og velholdt, god atmosfære. Sliter med harde muskler i skulder/rygg og dem klarte finne punktene og løste dem opp. Totalopplevelsen er så bra at det er lett å inkludere regelmessige massasjer i en livsstil med vekt på sunnhet og velvære. Januar 2017 Kjempegod massasje Jeg og ei venninne ville ha en massasje før vi skulle ut å spise, vi fikk valg om å være i samme rom og det takket vi ja til. Januar 2017 Takk, Så bra å høre, velkommen tilbake. Jeg valgte deres signaturmassasje på 90 minutter, herlig avbrekk fra hverdagen. Desember 2016 via mobile enheter Helt fantastisk Har vært på thaimassasje på flere steder i Oslo, men ingen slår dette stedet. Det var iskaldt på rommet, og jeg fikk et håndkle over meg (!) som ikke dekket bena. Lokalet ligger flott til på Frogner.

Sawasdee: Oslo massasje billig norge

Vurdering fra reisende, ypperlig7, svært bra0, gjennomsnitt0. DaiKai tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle kinesiske, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut. Vi tillbyr en fantastisk gavekort fra Rosteds Thaimassasje. Sawasdee T, Informasjonssjef på Sawasdee Thai Aroma, svarte på denne anmeldelsenBesvart. Bra massasje salong med god beliggenhet. Tommel opp og takk for god service. Men de ble ikke innfridd! Du er velkommen, og vi garanterer at du vil bli fornøyd med våre tjenester. Oktober 2017, meget delikat og profesjonelt! Mvh Sawasdee Thai Aroma.

Oslo massasje billig norge - Oslo Massasje AS

Billigere priser, vi tilbyr deg billigere priser for både Aromaterapimassasje og Tradisjonell Thaimassasje. I tillegg var massøren iskald på hendene. Ligger i et flott, vagina dybde g punkt gutter rolig strøk på Frogner. Mars 2018 via mobile enheter. Deep tidsue massasje, fikk anbefalt dette stedet av en venn og det er jeg glad for. Hit kommer vi gjerne igjen. Takk for god tilbakemelding. Enkel, rask og effektiv. Har rom med mulighet for massasje for to samtidig. Var nesten som å komme tilbake til Karon og massasjen var behagelig og grundig. Ypperlig7, svært bra0, gjennomsnitt0. Kort tid etter hjemkomst fra ferie i Thailand ble jeg fristet til å prøve denne massasje salongen. Gavekort, gi dine venner eller din kjære en flott gave til en eller to timer Tradisjonell Thai- eller Aromaterapi/ oljemassasje. Du kan gi oss dine feedbacks och kommentarer til å forbedre våre tjenester ved å sende en e-post til oss. April 2018, bra massasje. Jeg lå med gåsehud mesteparten. Februar 2018 via mobile enheter. Januar 2017 via mobile enheter. Fantastisk Thai aroma massasje og fin atmosfære. Førsteinntrykket ser veldig bra. Anbefaler 90 min signatur massasjen. April 2018 via mobile enheter. Forretninger, venner, tidsperiode. oslo massasje billig norge

    Flere artikler

0 Kommentar på "Oslo massasje billig norge"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *