Kategori Arkiv: Bryllup sitat

Nordlandsbunad mann hamar

nordlandsbunad mann hamar

kunne tilby våre bunadskunder denne unike muligheten til å arrangere egne selskaper. S - M: (mål over bryst 116, hals 42, håndledd 18 cm) og L Linskjorter som er målsydde: (mål over bryst, hals, lengde og arm/håndledd :Bestillingsvare).500,- Ferdig knyttede sjal samt forkle (bestillingsvare).900,-i mercerisert bomull. Den er rett bak og ender i en spiss foran. Eller ta mål hjemme og sender over til oss fra nettsiden " Bestille-knappen " Vi har også profesjonell skredder For full informasjon om leveringsbetingelser, trykk på "Til selgers nettside" oppe til høyre i denne annonsen. Du får en komplett bunad med alt tilbehør: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sølv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose VI ER konkurransedyktig PÅ pris, kvalitet OG leveringstid Gildehallen på Farbergshagen gård  er utrustet med en storslagen peis hvor det er mulig å bake brød. På bunadene får du 10 års garanti for alle feil og mangler. TrustPilot skriver du inn: Bunad For Menn i søkefeltet. Garanti for norske stoffer, beste kvalitet på håndbroderier.

Nordlandsbunad mann hamar - Norske Bunader

Kontakt i Bergen er Nina tlf. Ny eller brukt,. Henning Kumle er ansvarlig for produksjonen og salg av bunader. Bunaden er et verdifullt plagg som skal vare livet ut, og kvaliteten på stoffene er vårt varemerke. Ring Henning på nå! Pris fra.000,- Det eneste du mangler er sko. DU KAN MÅLE selv hjemme, se m på bestillingsknappen Cape i blå ulldamask og sennepsgult innerfor og evt sjal/forkle kan tilleggsbestilles. Det er fint om du ringer på forhånd og avtaler tid. Stoffene ER avgjØrende Det brukes både A toskaft ull - den eldste formen - der man har veven så vidt synlig inni stoffet (Hedmarksbunaden 1955 og 85, gamle Gudbrandsdalbunader, Marie Aaen-bunad, Romeriksbunader, Ringeriksbunader.fl.) Toskaft er den enkleste form for veveteknikk, der stoffet blir likt. Mobiltelefon, sylvsmidja, sylvsmidja, se kolleksjonen fra sylvsmidja, sylvsmidja 970,- Ønskeliste. nordlandsbunad mann hamar Vi holder åpent når det passer for deg. Dobbeltspent vest med slag utan krage i grønblomstra brokade eller raudt ullklede. Forstykkene og rygg har samme broderimønster som stakken. Vektgaranti, går du mye opp eller ned i vekt får du ny bunad som passer, uten tilegg i prisen. Vi anbefaler deg å gå inn.

Bunad For: Nordlandsbunad mann hamar

Kan levere bunaden i løpet av 6-8 uker. Enkelspent vest i brokade med v-opning utan slag i brokade. Last ned gratis bunad app: Slik produseres bunadene i Thailand, video om Norlandsbunad, video om Gudbrandsdalsbunad med kort jakke. Sølv 830 S, oksidert, mål: 15 mm, dEL PÅ SMS. Har du spørsmål angående bunaden ring oss på tlf, prøv dine favorittbunader. Sender deg gjerne et skriftlig tilbud. Sylvsmidja 785,- Ønskeliste, lag ny ønskeliste. Montert etter dine mål.

Halsknapp - Mestergull: Nordlandsbunad mann hamar

Kontakt oss slik at vi kan avtale hvordan vi løser dette. Kontakt i Trondheim er Jan Helge tlf. Her har du anledning til å prøve noen av våre bunadsmodeller samtidig som vi tar mål. Skjorten er i lin med hvitsømbroderier på hals- og ermelinningene i miniatyrformat av blomsterbroderiene på stakken. Min fra butikk) Vi har utstilling i foajeen Bellevue alle dager.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Nordlandsbunad mann hamar"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *