Kategori Arkiv: Bryllup sitat

Jesus metter 5000 møre og romsdal

mare. Vår hunger kan vi ikke stille ved større materielt forbruk. Det gir verden liv. Først kommer navnet: «La ditt navn holdes hellig!» Så kommer riket: «La ditt rike komme!» Deretter viljen: «La din vilje skje!» Så først kan vi skjønne hemmeligheten med brødet: «Gi oss i dag vårt daglige brød!». Her er mye mer enn naturens rike gaver. For det merkelige brødet står ikke til i morgen. Vi bodde på helt andre breddegrader. Så mange forklaringer var ikke nødvendig, heller ikke moralisering. Men bare for i dag.

Jesus: Jesus metter 5000 møre og romsdal

Nå er det tid for omvendelse og tro. Dette er et familieprosjekt, med utgangspunkt i hvordan Svein Tindberg fortalte historiene til sine sønner da de var små. Da taper vi også brødets velsignelse, gleden og takknemligheten over livet. Men det som vakte undring, var Gud. Han gir dem brødet fra himmelen. Men det blir ingen skjønn død. «Det er det brødet Herren har gitt dere til mat svarte Moses. Det er selvsagt for sent for helgenene hvor enn de befinner seg. Telemark, trøndelag, vest-Agder, vestfold Østfold, legg inn mobilnummer: Reserver i butikk. Nå har han et himmelsk legeme.

Jesus metter 5000 møre og romsdal - Jesus metter fem

I Bibelen tolkes dette slik: «Du er en Gud som tilgir, du er nådig og barmhjertig, langmodig og rik på miskunn; og du forlot dem ikke.» (Neh 9:17). Skriv anmeldelse, det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Det er nok til alle. Det henger sammen med vår onde og egoistiske vilje, den som alltid setter meg selv først. Er økonomismen blitt vår nye religion, troen på at pengene løser alle våre problemer og styrer våre avgjørelser? LES OGSÅ: Biskopen avviser påstandane til Listhaug. Hvem skal være vår veiviser og redningsmann? Han deler maten med dem selv om han og vennene hans ikke har nok til alle. Når den nye dagen kommer, er det som ble samlet i går, ødelagt.

Videos

Missionary Work 2 19 year old Tightness. Han utnytter våre behov og svakheter. At de fem tusen menneskene, som sauer uten en gjeter, kommer og ødelegger Jesu plan om å få være litt alene med vennene sine, stopper ham selvsagt ikke. FØLG debatten : NRK Debatt på Facebook. Nå har han blitt bestefar, og da har det vokst frem et ønske om å formidle disse kjente og kjære historiene også til barn. Men det er mer enn brød. Han lar ikke et utakknemlige folk bukke under i ødemarken.

Jesus metter 5000 møre og romsdal - Da Listhaug så

Slik var det også for israelsfolket. Et menneske som ikke er elsket, selv om det er aldri så velstående, er like fattig som som den som ligger i rennesteinen, eller kanskje fattigere. Pengeguden og Tomhetens herre høster nå æren for det. Vi ser den også i nattverden. Vår indre tomhet er den største trusselen mot fremtiden. Og Lukasevangeliets lignelse om den rike mannen kledd i purpur som lever et liv i luksus, mens den fattige Lasarus full av verkende sår ligger utenfor porten til huset hans: Denne fortellingen handler ikke om at den rike gjorde feil i å fortsette med sin. Men Jesus sier at livet er mer enn maten. Også Jesus, som Listhaug etter ham, hjalp flest mulig i nærområdene. Men Jesus setter fingeren på det ømme punktet: Folket så bare brødet, ikke tegnet fra Gud. E-postadrressen er en ugyldig e-postadresse, e-postadresse er påkrevd, tipset er nå sendt til.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Jesus metter 5000 møre og romsdal"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *