Kategori Arkiv: Bryllup sitat

Erotiske blader kvinner og menn

erotiske blader kvinner og menn

Det er noe svineri å leke med lort i regnvær. Enhver sørger for sine, sa purka, hun åt grisungene sine. Dét er underlig som ikke er evig. erotiske blader kvinner og menn

Erotiske blader kvinner og menn - Lesbian

Hvert menneskes Død forminsker Meg, ti jeg er innesluttet i Menneskeheten. Den katastrofen er ille som ikke behager noen. Den som meget spør, blir meget vis. De ringer og kaller, vi kommer og knaller. Dyden er sin egen belønning. Der lurte du en gammel rev, sa hestehandleren, han helte snapsen tilbake på flaska da han hadde spist grøten.

Videos

Jennie knepper, sutter og sprøjter. Et kyss uten kjærlighet er som suppe uten salt. Den som aldri er rådvill, blir aldri gift. En god pike er en god pike, men en slem pike er bedre. Charles Dickens Så lenge vi merke døden over oss, vet vi hva som er viktig og hva som er uten verdi i livet. Jean de La Bruyére Hvis man bare ser på døden i seg selv, og ved tankenes hjelp avkler den de forestillinger som har forbundet seg med den, vil man ikke lenger oppfatte den som noe annet enn naturens verk. Best å bade i gammel stamp, for da får en ikke flis i rumpa. Den som får en enke i sengen, får en død mann i huset. Dårlig gjemt gjør mange til tyv. Alle lemmer svekkes på den gamle, unntagen tungen. Det er en dårlig fugl som skiter i eget rede.

    Flere artikler

0 Kommentar på "Erotiske blader kvinner og menn"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *